Aktuelle Informationen

Informatie over het coronavirus (COVID-19)


Beste gasten,

UplandParcs wil u ook in de tijd van Covid-19 (Coronavirus) de beste service blijven bieden. Daarom kunt u, zolang de huidige situatie voortduurt, uw vakantie in een van de UplandParcs kosteloos en zonder omwegen annuleren. Neem hiervoor contact met ons op via verhuur@uplandparcs.nl.

We hebben de belangrijkste bronnen voor u samengesteld, die u kunt gebruiken om de best mogelijke informatie te verkrijgen. De informatie wordt voortdurend bijgewerkt door de verantwoordelijke autoriteiten.

Het laatste nieuws van de RKI is hier te vinden:

Auswärtiges Amt

Bundesgesundheitsministerium

Bundesregierung

Deutscher Tourismusverband

WHO

U bent van harte welkom om ons te volgen via onze social media kanalen om de laatste informatie en inzichten in onze parken te krijgen.